Введіть ім'я домену:
.ua .com.ua .in.ua .org.ua
.ru .com .net .org
Показати всі домени

Новости от Украинского хостинга

Последние события и новости в мире хостинг услуг и регистрации доменов.

Порядок додаткового забезпечення безпеки даних під час воєнного стану

14.03.2022

Обладнання Українського хостингу | UH.ua розміщено у двох дата-центрах, у різних районах Києва. Рівень надійності кожного з цих дата-центрів - Tier3+, - це означає, що все, що пов'язане з електрикою та каналами зв'язку в кожному з цих дата-центрів, як мінімум, дублюється.

Крім того, на час дії воєнного стану ми також вводимо такі додаткові заходи для забезпечення безпеки наших клієнтів:

Додаткове бекапірування даних на сервери в Німеччині

  1. Всі дані сайтів 1 раз на тиждень додатково бекапуються до Німеччини на майданчик Українського хостингу. Якщо дата-центри в Києві перестануть працювати, сайти клієнтів будуть підняті на цьому майданчику в Німеччині.
  2. Якщо Вам необхідно частіше бекапірування даних у Німеччині, то Вам необхідно замовити онлайн-бекап даних та самостійно налаштувати бекапування даних сайту в бекап через SSH або через панель керування сайтом.
  3. Якщо Ви хочете, щоб ми налаштували таке додаткове бекапірування замість Вас, то Вам також потрібно одноразово додатково сплатити послуги адміністрування у розмірі 1000 грн. При цьому бекапірування буде налаштовано відповідно до Ваших побажань - наприклад, 2 рази на тиждень або 1 раз на день у будь-який заданий час (вранці, вдень, увечері) тощо. Для цього надішліть запит у тикети або напишіть нам на info@uh.ua.

Перенесення сайтів на сервери в Німеччині

  1. У разі, якщо наші дата-центри в Україні перестануть працювати, Ваші сайти автоматично будуть підняті в Німеччині (це займе деякий час).
  2. Якщо Ви хочете перенести свій сайт до Німеччини прямо зараз, то Ви можете здійснити це самостійно. Для цього надішліть запит у тикети або напишіть нам на info@uh.ua. Вам буде надано доступи для самостійного перенесення.
  3. Якщо Ви хочете, щоб таке перенесення Вашого сайту на сервера до Німеччини здійснили ми, то потрібно буде одноразово сплатити вартість додаткової роботи адміністраторів з перенесення у розмірі 2000 грн. Для цього надішліть запит у тикети або напишіть нам на info@uh.ua.

Якщо у Вас є будь-які питання щодо бекапів або перенесення, то напишіть запит у тикети або на нашу електронну пошту info@uh.ua.

З повагою,
Служба підтримки Українського хостингу UH.ua

Див. також: Порядок роботи Українського хостингу на час дії воєнного стану



Читать другие новости

Будь ласка, виберіть мову сайту за промовчанням: